JACS AB
OM JACS AB

Våren 2008 startade Håkan Ivarsson Grass & Niclas Svensson företaget JACS AB.
Med goda erfarenheter inom så väl bygg och markarbeten samt järnvägsuppdrag.

Tanken bakom JACS AB var att såväl privata och företag skulle få ett företag som utför sina åtgärdanden med högsta kvalitet och efter önskemål. Håkan & Niclas har som mål att ej växa för fort utan ta hand och värna om det kunder och jobb man har.

JACS AB har idag totalt 7 st. medarbetare och deras arbetsområde sträcker sig över hela Skåne. För en mer utförlig presentation av JACS AB så kontakta oss.

JACS samarbetar med en rad ledande företag som:
BCA BCA är ett oberoende anläggningsföretag med ett fyrtiotal anställda och en hög teknisk kompetens.
   
EL-Kompaniet El-kompaniet Svenska AB är ett elinstallationsföretag som utför alla förekommande typer av installationer, reparationer och underhåll av el-tele-data, entreprenad arbete, konsult och projekteringsuppdrag.
   
Bengtssons VVS i Hörby Bengtssons VVS AB i Hörby utför det mesta inom vvs-branschen, allt från att renovera badrum till kompletta lösningar för fastigheter.
   
Centa Component Veksø är ett danskt design- och marknadsorienterat företag, som producerar och marknadsför ett brett sortiment av arkitektritade och funktionella gatu- & park-möbler till stadsrummet.
   
Centa Component Peab är ett bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga för framtiden

OM JACS AB      VERKSAMHETER      KONTAKT
Vårt företag har rating A, vilket innebär  kreditvärdigt enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Startsidan